Bryan Cranston: “Malcolm in the Middle Filmi Masada, Konuşuldu!”


160
281 shares, 160 points

Bryan Cranston söz konusu olduğunda dünya herhalde ikiye ayrılıyor: Onu Breaking Bad’deki tarihe geçecek derecede nefes kesici Walter White / Heisenberg performansıyla tanıyıp, hayran olanlar; ve Amerikalı aktörle ilk olarak Malcolm in the Middle’ın çapsız babası Hal olarak tanışanlar. İkinci grup için, Breaking Bad ekstra şoke ediciydi zaten. Düşünün yani, bir sitcomda alık baba olarak sevdiğiniz karakter, şimdi “Kapıları ben çalarım” diye afra kesiyor. Şok!

İşte bu haberimiz, iki grup için de geliyor: Malcolm in the Middle’ın filmi gelebilir! Bryan Cranston şu sıralar promosyon aşamasındaki filmi Why Him? İçin Reddit’te bir AMA düzenleyince, gelen sorulardan bir tanesi de hâliyle Malcolm in the Middle ailesini bir daha görmek üzerineydi. Spesifik olarak, beyaz ekranda görme olasılığımızı sordu redditorlar, Cranston da içtenlikle şu cevabı verdi:

malcolm-in-the-middle-s5-1

Bu konuyla ilgili konuşmalar yapıldı. Yapılır mı, yapılırsa ne zaman yapılır bilmiyorum. Sanırım hayranların nabzını bir ölçmemiz gerekecek, bir bakalım gerçekten istedikleri bir şey mi? Ama belki. O insanlarla tekrar oynamak çok elğenceli olur. James Franco Freaks and Geeks filmi yapsa nasıl olurdu, onun gibi biraz.

Beyanın son kısmının Franco referansı, aktörün AMA’yi rol arkadaşı James Franco ile birlikte yapmasından; ama biz oraya takılmayalım. Cranston açıkça diyor ki, stüdyoda, en az bir toplantıda, “Malcolm in the Middle filmi? Ne dersiniz?” dendi. Elbette zannetmiyorum ki kimse bu projeyi sinemalarda göstermeyi falan ümit ediyor olsun. Olursa, Gilmore Girls gibi, bir Netflix film projesi olabilir mesela. Öyle bir formda gelirse, şeker olur. Ancak orada da her “geri dönen çocuklu aile dizisi” sendromu var: Çocuklar nasıl büyüdü acaba? Frankie Muniz’in az çok bir zibidiye evrildiğini biliyoruz da, diğerleri falan… Ya da neyse, sırf Hal ve Lois’le yapsak filmi, olur mu?


Paylaşmak ister misiniz?

160
281 shares, 160 points

0 Comments

Yorum Yazın