Fili Kurtaran Adam’ın Aşırı Şaşırtıcı Sonlu Mini Hikayesi


173
253 shares, 173 points

1972 yılında Tulsa Lisesinden Joe Miller Kenya’da tatildeydi. Ormanda gezerken tek ayağını kaldırmış duran bir boğa filine rastladı .Fil canı yanıyor gibi görünüyordu.
Joe onun yanına dikkatlice yaklaştı. Bir dizinin üstüne çöküp ayağına baktı. Büyük bir parça odunun derince saplanmış olduğunu gördü.
Elinden geldiğince dikkatli ve nazikçe çakısını kullanarak odun parçasını çıkardı. Fil sonra yavaşça ayağını yere basabildi.
Joe’ye dönüp dikkatlice bakmaya başlayan filden gözlerini ayırmayan Joe filin sardıracağını düşündü.Fil hortumunu uzun uzun öttürdü ve yürüyüp gitti. Joe bu olayı asla unutmadı.

30 yıl sonra Joe ailesi ile birlikte Tulsa Hayvanat bahçesine gitmişti.

Fil bölümüne geldiklerinde fillerden birisi dönüp Joe ve ailesinin yanına geldi.Bu devasa fil Joe’ye baktı,ön ayağını kaldırdı ve tekrar yere indirdi.Bu hareketi hep Joe’ye bakıp birkaç kez tekrarladı.

1972de olan olayı hatırlayan joe bu filin aynı fil olup olmadığını merak etmekten kendini alıkoyamadı. Emin olmak istiyordu. bunun için cesaretini topladı, üstü açık alçak duvardan atladı ve filin yanına gitti. Merakla fili gözlemlemeye koyuldu. Fil hortumunu öttürdü, joe’nun bacağına doladı ve onu tutup havaya kaldırdıktan sonra korkuluklara hızlıca çarparak onu oracıkta öldürdü.

Demek ki aynı fil değilmiş.

Hikayenin  orjinalini (ingilizce) aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

View post on imgur.com


Paylaşmak ister misiniz?

173
253 shares, 173 points

0 Comments

Yorum Yazın